Hvem er bubblemedia?

Vi er et webbureau i Horsens, der igennem kreativ sparring og en stærk kundeforståelse sætter ansigt på vores kunder online.

Med uddannelse, passion og ikke mindst en stor nysgerrighed indenfor web, design og markedsføring, tilbyder vi en professionel og kreativ rådgivning. Dette kommer til udtryk i den indledende dialog, hvor vi sætter os godt ind i din virksomhed og dens omgivelser. Dette giver en bedre forståelse for opgavens formål og målgruppe uanset opgavens størrelse!

Vores værdier

Alt hvad vi siger, gør og tilbyder, tager udgangspunkt i tre nøgleord; synlighed, personlighed og brugervenlighed.

bubblemedias værdier: Synlighed, Personlig og Brugervenlighed

Synlighed

Det er afgørende, at hjemmesiden afspejler virksomhedens ønskede profil, professionelt og med en personlig kant. Online synlighed er første skridt, for hvis ingen kan finde dig, er alt andet ligegyldigt - derfor hjælper vi altid med en korrekt opsætning af hjemmesidens søgeord til søgemaskinerne.

Personlighed

Herefter tager personligheden over. Den skal skabe nysgerrighed og skille dig ud fra konkurrenterne. Det gør, at de besøgende bliver trukket videre og husker netop dig til en anden gang.

Brugervenlighed

Sidst men ikke mindst, så er det afgørende for den endelige kontakt, at det er nemt for de besøgende at finde de ønskede informationer og enkelt at komme i kontakt med dig.


Fra 14kvm kontor til 200kvm laboratorie

bubblelabs kontorfælleskab i horsens

Vores fysiske rammer har fra september 2011 til og med oktober 2013 været i udviklingsparken Vitus Bering Innovation Park, som samtidig fungerede som et stærkt netværk til viden og ressourcer. Dette er noget vi ofte har og stadig benytter os af.

Fra 1. november 2013 er vi dog flyttet ind til centrum af Horsens i det gamle rets- og tinghus på Rådhusgade. Her har vi etableret et kreativt kontorfælleskab/laboratorie kaldet bubblelabs - hvor netop tanken omkring et laboratorie er sigende for den måde vi går til opgaverne på!

Det betyder endvidere, at vi sammen med de øvrige professorer i laboratoriet, kan stille et bredt team indenfor tekstforfatning, fotografering, videoproduktion, webudvikling og grafisk design m.m. til alle typer opgaver online og offline.

Læs mere om Horsens' nye kontorfællesskab her

Drikker du kaffe?

Vi ELSKER god kaffe og byder gerne på en kop friskbrygget Nespresso - mange store ting er startet over en kaffesnak.

Find og kontakt os her

Daniel Bach, Partner i webbureauet bubblemedia, Horsens

Daniel Bach

Salg & Marketing

Kevin Refvik, Partner i webbureauet bubblemedia, Horsens

Kevin Refvik

Design & Udvikling

Anne Hedegaard

Anne Hedegaard

Mediegrafikerelev

Mette Sørensen

Mette Sørensen

Mediegrafikerelev

Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen

Udvikling

Dani Nielsen

Dani Nielsen

SoMe Manager

Instagrams