Professionelt nyhedsbrev

Styrk relationerne til dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere med emailmarkedsføring.

produktsider/topbillede_nyhedsbrev.png

Med et professionelt nyhedsbrev kan du målrette din kommunikation og tilbud efter målgrupper, hvilket giver en unik mulighed for mersalg og øger chancen for, at du er “Top-of-mind” næste gang de har brug for netop dine ydelser.

Derudover er det muligt at opsamle nye modtagere løbende fra bl.a. hjemmesiden, Facebook og andre sociale medier, ja faktisk mere eller mindre alle steder fra, selv offline kan indsamlingen af email-adresser automatiseres, fx igennem QR-koder.

Lad os hjælpe dig.

Vi arbejder dagligt med email-kampagner og kan derfor hjælpe dig med alt fra design og opsætning af systemet, samt løbende sparring på dine markedsføringskampagner.

Løsningen inkluderer følgende:

  • Oprettelse af Mailchimpkonto
  • Oprettelse af email-liste(r)
  • Import af email-adresser
  • Opsætning af tilmeldingsformular
  • Design af skabelon til nyhedsbrevet
  • 1 times oplæring inkl. opstartsrådgivning

Professionelt nyhedsbrev -  fra kun 2.499,-


Processen 

Opstartsmøde - hvad virker og hvad virker ikke!

Inden du går i gang med at udsende nyhedsbreve, er det en god idé at få afklaret spørgsmål som Hvad skal nyhedsbrevet indeholde? og Hvor ofte skal der sendes og hvornår? - Ja, det har faktisk stor betydning for hvor mange der åbner og læser dine mails.

Design & Opsætning - en færdig løsning, så du kan koncentrere dig om indholdet!

Her modtager du en 100% klar brugerkonto, hvor der er oprettet maillister og udarbejdet designskabelon - alt sammen tilpasset din eksisterende profil og behov.

Undervisning - en gennemgang af systemets muligheder!

Vi tilbyder oplæring i de vigtigste funktioner, således du får en god opstart i systemet og hurtigt kan komme i gang med dine email kampagner. Undervisningen er som udgangspunkt hos os eller over Skype.

Interesseret?

Ring +45 6069 8700 eller skriv hej@bubblemedia.dk

 


Vil du vide mere?

Vi anbefaler og arbejder med email markedsføringssystemet MailChimp, som er et amerikansk udviklet system til nyhedsbrev kampagner og benyttes af over 7 millioner på verdensplan.

Hvorfor vælge et profesionelt nyhedsbrev?

Foruden det gode grafiske indtryk et professionelt nyhedsbrev giver, så har du med systemet også mulig for at måle på dine udsendeler / emailkampagner og dermed løbende optimere indsatsen.

Ved udsendelse i fx Outlook kan du ikke sikre at alle modtager eller endnu vigitigere måle på effekten. Det er altså lidt som at smide en annonce i avisen og så smide aviserne på gaden i håb om, at folk samler dem op.

OBS - Mailchimp er gratis at benytte for langt de fleste, samt i vores perspektiv, det klart bedste værktøj på markedet til markedsføring via email.

Daniel Bach, Partner i webbureauet bubblemedia, Horsens

Daniel Bach

Salg & Marketing