Hjemmeside

FÅ LAVET EN UNIK OG PROFESSIONEL HJEMMESIDE TIL DIN VIRKSOMHED.

Responsivt Webdesign

Tag godt imod dine kunder med en unik og professionel hjemmeside, der er brugervenlig og med et personligt tvist. Din hjemmeside er kundernes indgang til din virksomhed. Lad os derfor arbejde sammen om at byde dem godt velkommen.

Vi tilføjer et responsivt webdesign, der automatisk tilpasser sig tablets og smartphones. Så er du sikret en optimal oplevelse for de besøgende, hvilket betyder flere kunder i biksen.


 Vi tilbyder ÈN løsning - PREMIUM!!

  • Premium webdesign - fra 19.999,- (Inkl. opsætning)*
     - vi tror ikke på standard, så derfor laver vi altid en unik løsning til netop dig og dit behov...

 

* Vi opsætter alle vores hjemmesider i webhotellet bubbleWeb som inkluderer fri hosting, support/service, sikkerhed, backup, brugervenligt CMS, sparring og meget mere til kun 299,-/md.


 DET FÅR DU:

  • Sparring & Strategi
  • Unikt design med personlighed
  • Opsætning af hjemmesiden med fokus på brugervenlighed
  • Responsivt webdesign, således den er optimal på mobiler og tablets
  • Oplæring i brugen af hjemmesiden
  • Opstartsmøde med sparring på markedsføring
  • Opfølgning på både hjemmeside og markedsføring løbende

Kontakt os for en uforpligtende snak og en kop kaffe


PROCESSEN

Indledende møde
Vi afholder et indledende møde, hvor vi taler om din virksomheds behov og ønsker til en hjemmeside.

Sitemap/Flowchart
Alt efter dit behov og dine ønsker til en ny hjemmeside, udvikler vi et sitemap og/eller et flowchart for at give dig et bedre overblik over strukturen for hjemmesiden.

Unikt webdesign
Her udarbejder vi et unikt webdesign der afspejler din personlighed og har dine kunder i fokus. Ved at sætte os i kundens sted kan vi skabe en mere brugervenlig oplevelse til gavn for både dig og dine kunder. Har du brug for en komplet ny grafisk profil, hjælper vi også gerne med det. 

Opsætning
Når designet er på plads, koder/opsætter vi din ny hjemmeside, med de aftalte funktioner og moduler, i vores brugervenlige CMS; bubbleweb.

Indhold og Oplæring
Efter opsættelse og imens din hjemmeside er i testmiljø, bliver du inviteret til en oplæring i brugen af din nye hjemmeside. Her lærer du at tilføje og redigere indhold til siden. Har du brug for hjælp til udarbejdelse af indholdet, er det også noget vi kan tilbyde hjælp til. Eksempelvis tekstforfatning eller foto/logo. Efter oplæringen vil din nye hjemmeside blive lanceret.

Opfølgning
Efter lancering af din nye hjemmeside følger vi op og sørger for, at alt kører som det skal. Umiddelbart efter lancering aftaler vi en opfølgning indenfor 1-3 måneder.

Daniel Bach, Partner i webbureauet bubblemedia, Horsens

Daniel Bach

Salg & Marketing

design/se-hvorfor-du-skal-vaelge-webbureauet-bubblemedia.jpg