Case: Nohrlund

Der gik et år - og så kom der for alvor fart på. Ét år efter start, sad Søren i flyet på vej til San Fransisco, hvor hans produkt netop havde vundet dobbelt guld i San Fransisco World Spirits Competition. 

  • Nohrlund
  • Nohrlund
  • Nohrlund

Webshop

Vi skulle have fart på, da vi skulle lave en webshop løsning for Nohrlund, som gør det muligt for dem at sælge deres produkter til hele verden. Webshoppen er lavet i Shopify, hvorfra de sælger 3 varianter af cocktails i 2 størrelser. 

Nohrlund laver prisvindende cocktails på flaske, med de bedste råvarer, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Den oprindelige tanke var, at deres produkt skulle på hylderne på barer, restauranter o.l. i Danmark. 

Lige pludseligt gik det stærkt. Ét år efter opstart var de flyttet i nye lokaler på havnen i Horsens, og vandt dobbelt guld ved verdensmesterskaberne i San Fransisco, USA. 

Søren og en håndfuld loyale og trofaste gutter, har knoklet i døgndrift for at kunne imødekomme de stigende efterspørgsler og ordrer. 

Nohrlund Cocktails har netop (2015) vundet hele 3 medaljer ved verdensmesterskabet World Spirit Competition i San Fransisco i kategorien 'pre-mixed' cocktails. Her høstede de både en sølv, en guld OG en dobbelt-guld medalje. Inden afrejse til Californien skulle det jo så pludseligt gå stærkt med at få en webshop op at stå, så de kunne blive klar til at indtage verden, både off- og online. 

"Vores samarbejde med Bubblemedia vil jeg klart anbefale til andre. De satte sig hurtig og grundigt ind i vores case, og tog føretrøjen på, i en proces hvor vi selv var på udebane. Deres forståelse for vores behov og ønsker var suveræne, hvilket gjorde det efterfølgende arbejde nemt og enkelt for os. Vi har uden tvivl opnået det resultat, samt mere til, som vi havde håbet. For os har det haft stor værdi, at arbejde sammen med så professionelle mennesker, hvor man kan mærke, at det er passionen og interessen for faget der er en af de største drivkrafter. Det gør samarbejdet til en fornøjelse hvor alt kan lade sig gøre."

- Søren Aamand, Nohrlund

Hvis du vil se mere til Nohrlund og deres super lækre produkter, så tjek deres webshop ud, eller følg dem på Facebook.