Case: Grædstrup Stål

Har du brug for stålkonstruktioner til opførelse af haller til landbrug, idræts, lager- og industribyggeri?

Hos Grædstrup Stål går erfaring og nytænkning hånd i hånd med solidt håndværk og bæredygtige løsninger.

  • Grædstrup Stål
  • Grædstrup Stål
  • Grædstrup Stål

Hjemmeside • Sociale Medier • Logo

Grædstrup Stål havde ingen online profil, så der var potentielt store muligheder at udnytte online - og det er skam også i dén grad sket.

Nu var tiden inde til at komme online, og vi skulle få det til at ske. Startskuddet lød, til en process hvor en komplet online profil og tilstedeværelse skulle se dagens lys, og vi knoklede på. 

Logoet skulle rentegnes, og den online profil skulle være et stærkt fundament for afpejling af professionalisme, personlighed og ikke mindst stærke kompetencer. 

Der skulle skabes en 'rød tråd' designmæssigt, og vi fik skabt en profil, som Grædstrup Stål A/S er stolte af. De har fortalt at de efterfølgende får en langt større kontaktflade, flere henvendelser og flere nye kunder ind, via deres hjemmeside og online tilstedeværelse generelt.  

Lige fra starten viste Bubblemedia stor forståelse for at opgaven ikke skulle være en standardopgave. Der skulle være noget der i både tekst og billeder informerede om GS og gav læseren/ den besøgende lyst til at bevæge sig yderligere rundt på vores ny hjemmeside. Man skulle føle sig velkommen.

Vi synes opgaven er lykkedes flot og vi er selv nu mere fokuseret på at udnytte nettets muligheder med en aktiv hjemmeside.

Claus C. Vindt, Adm. Direktør

 

Du kan se mere på deres Hjemmeside eller følge med på deres Facebook og LinkedIn profiler