Case: Finn Mortensen Huse

Bag firmaet Finn Mortensen Huse, står bygherren Finn Mortensen, med over 45 års erfaring i branchen.

  • Finn Mortensen Huse
  • Finn Mortensen Huse

Hjemmeside • Grafisk design

Hos Finn Mortensen Huse er deres koncept, at de køber grunden for kunden og dermed er de også ansvarlige for diverse jordprøver og andet under byggeperioden. Kunden er med til, at designe deres egen plantegning og indgår derefter en købsaftale. Finn Mortensen Huse sørger for at levere mål og plantagninger til diverse leverandører, hvorefter kunden så kan tage hen og udvælge de helt rigtige materialer til deres hus. 

Bag firmaet står Finn Mortensen. Han har været i branchen i 45 år og har blandt andet været med til, at etablere et firma som idag er kendt som HusCompagniet. Finn Mortensen startede sit første firma da han var 23 år og har lige siden bygget huse. Efter han havde solgt HusCompagniet og egentlig havde alderen til efterløn, stod han med nogle grunde som HusCompagniet ikke ville bygge på og så måtte han jo selv i igang igen. Dermed opstod Finn Mortensen Huse og vi kom på banen.

Opgaven

Vores opgave her bestod i at lave en nem og overskuelig hjemmeside for de besøgende. Den skulle kunne besvare de spørgsmål, man ofte står med, når man ønsker at bygge nyt hus. Det har vi valgt at gøre ved en nem forklaring af konceptet bag Finn Mortensen Huse i form af grafiske ikoner. Dette bliver understøttet af et galleri, hvor de besøgende kan se tidligere byggerier og eksempler på plantegninger af både vinkel- og længdehuse.

Der er også lagt fokus på udtalelser fra tidligere kunder for at fortælle de mange gode historier, som Finn skaber sammen med sine medarbejdere.

Er din virksomhed bekvemmelig?

Kontakt os for en uforpligtende snak om lige præcis dine muligheder!

Ring idag på +45 6069 8700