Case: Barbershop

I 2010 åbende de to brødre Omid & Nick herresalonen Barbershop som ligger i Borgergade i Horsens.

  • Barbershop
  • Barbershop
  • Barbershop

Sociale Medier • Hjemmeside • Nyhedsbrev

Barbershop er siden sin start i 2010 blevet en velkendt og vellidt forretning. Så meget endda at brødrene oplever, at mange kunder kommer udenbys fra for at få en af deres afslappende behandlinger.
Hos Barbershop bringer de den gamle stil frem i det nye. Her kan du få håret klippet eller skægget barberet med lækre produkter - luksuriøs pleje til mænd.

Hos Barbershop er det kunden der er i centrum. Service spiller en stor rolle og der bliver lagt stor vægt på selve oplevelsen. Butikken er holdt i en gammeldags stil, og leder tankerne hen på dengang man ofte besøgte den lokale barber. Alt i alt er Barbershop en oplevelse alle mænd og drenge skal prøve!

Vi kan på det kraftigste anbefale dette fristed for mænd som vi jævnligt selv besøger. 

Vi har været meget tilfredse og vi har fået den hjemmeside som vi gerne ville have. De har været meget dygtige og kreative, og det kan vi også høre fra vores kunder, som altid siger at vi har en virkelig flot hjemmeside.

Opgaven

I vores arbejde med Barbershops hjemmeside var vores fornemmeste opgave at prøve at fange stemningen fra butikken. Derudover ville vi gøre det nemt for de besøgende, at se de forskellige udvalg af behandlinger og produkter som de tilbyder hos Barbershop. Det skulle også være nemt for de besøgende, at booke en tid online, både fra computer, tablet og mobil. Der blev også lagt fokus på køb af gavekort, da oplevelsen hos Barbershop er en oplagt gaveide.

Vi har valgt at lave hjemmesiden i en stil der hedder onepage. En onepage hjemmeside fungerer som en lang streamer. I dette tilfælde er det med til at give de besøgende en unik og særpræget oplevelse. Det, sammenlagt med superfede billeder lavet i samarbejde med Brian Nonbo, gør at vi er ovenud tilfredse og stolte af løsningen. Se selv om du er enig med os og besøg Barbershops nye hjemmeside.

Du kan se præsentation af Brian Nonbo og hans fotosession med Barbershop her.

Derudover har vi ført samme stil og stemning videre til deres Facebook side, samt lavet design og udsendelse af nyhedsbrev, så de kan sørge for løbende kommunikation med deres mange loyale og glade kunder.

Afspejler din virksomhed den rigtige stemning?

Kontakt os for en uforpligtende snak om lige præcis dine muligheder!

Ring idag på +45 6069 8700